Hardox® wear plates

DAAR ZIJN WIJ STERK IN

Bij DAAR Hardox® & Slijtdelen ben je aan het juiste adres voor Hardox® wear plates. De Hardox® wear plates van 2000x1000mm en 3000x1500mm zijn uit voorraad leverbaar in diktes van 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15 en 20mm. Overige hardheden zijn op aanvraag leverbaar. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Hardox® is een zeer slijtvast staal. Deze staalsoort wordt gebruikt onder zware mechanische belasting, waarbij het zeer langzaam slijt. Het plaatmateriaal van Hardox® is zeer geschikt voor grondverzet en de zware industrie, denk hierbij aan graafbakken en bodemplaten bij kippers. Hardox® wear plates zijn met de combinatie van hardheid en taaiheid gewild bij veel eindgebruikers. Daarnaast is het materiaal goed te vervormen, bewerken, snijden en lassen. Voor op maat gemaakte messenstaal ben je bij ons ook aan het juiste adres!

Prijzen Hardox® 450

Artikel

Lengte

mm

Breedte

mm

Dikte

mm

Materiaal

mm

Gewicht

kg/plaat

Prijs

€/plaat

Artikel

Lengte

mm

Breedte

mm

Dikte

mm

Materiaal

mm

Gewicht

kg/plaat

Prijs

€/plaat

De prijzen zoals weergegeven zijn enkel indicaties en onder voorbehoud van prijsstijgingen. Heb je graag plaatwerk op maat? Ook dat is mogelijk, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!